Μεγάλος αριθμός επισκεπτών κάθε χρόνο προτιμούν για την απόδραση τους από την καθημερινότητα την περιοχή μας και όχι άδικα. Ο ξενώνας Κισσός, λόγω της θέσης του, στο κέντρο του χωριού και πάνω στον κεντρικό δρόμο, ενδείκνυται να αποτελέσει για σας ένα πραγματικό ορμητήριο δραστηριοτήτων σε πολλές κατευθύνσεις. Εκτός από τα ξακουστά – θεραπευτικά λουτρά Πόζαρ, και το καλύτερο χιονοδρομικό κέντρο της Ελλάδας Καϊμακσταλάν, υπάρχουν πληθώρα εναλλακτικών λύσεων, τόσο για τους μεγάλους όσο και για τα παιδιά.

Στην σελίδα αυτή θα βρείτε μερικές από τις λύσεις που προτείνουμε για σας και τους μικρούς μας φίλους.


activitiesΣτα καταπράσινα βουνά των λουτρών Πόζαρ, μπορείτε να κάνετε ορειβασία, πεζοπορία, αναρρίχηση και trekking
Με ατελείωτες μαγευτικές διαδρομές σε γνωστά και καταγεγραμμένα μονοπάτια αλλά και σε άγνωστες, παρθένες διαδρομές, θα νιώσετε την μαγεία της Ελληνικής φύσης. Τα Λουτρά είναι αγαπημένος προορισμός ορειβατικών και φυσιολατρικών συλλόγων, από όλη την Ελλάδα. Σε συνεργασία με τον ορειβατικό σύλλογο Αριδαίας, διοργανώνονται εκδρομές γνωριμίας στα βουνά της περιοχής.

 

 

Διαδρομές με τζίπ στoυς ορεινούς δρόμους για γνωριμία με την φύση
Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν τις οδηγικές τους ικανότητες και να φτάσουν στα άκρα, υπάρχουν ειδικές διαδρομές ανωμάλου εδάφους ειδικά για 4×4.

Για όσους ταξιδέψουν με μοτοσικλέτα ως τα Λουτρά Πόζαρ, οι δυνατότητες για εξερεύνηση της φύσης είναι ατελείωτες
Απο απλή βόλτα με την μηχανή, μέχρι enduro σε δύσβατες περιοχές.

Για τους φυσιολάτρες, αθλητικούς και δραστήριους, το mountain bike είναι ένα χόμπι που ταιριάζει απόλυτα με το τοπίο
Ήσυχες και ήρεμες διαδρομές στις πλαγιές των ορεινών όγκων μπορούν να ακολουθηθούν από αυτούς που αναζητούν ηρεμία αλλά και γνωριμία του περιβάλλοντος. Απότομες και σκληροτράχηλες διαδρομές περιμένουν αυτούς που αναζητούν την αδρεναλίνη και τα extreme sports.

Κάντε ιππασία
Γνωρίστε από κοντά τα αυτά τα υπέροχα ζώα. Νιώστε σαν ξέγνοιαστοι καβαλάρηδες κάνοντας ιππασία. Ιππικοί όμιλοι υπάρχουν στη Αριδαία και στην Όρμα. Είτε είστε έμπειροι, είτε άπειροι, μπορείτε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας στην ιππασία με εκπαιδευμένα άλογα και εκπαιδευτές – οδηγούς, προσφέροντας πρωτόγνωρη εμπειρία σε ενήλικες και παιδιά.

 Αξιοθέατα